dezinsectie plosnite de pat
14
Jul

Solutia pentru a scapa de plosnite rapid

Plosnitele de pat fac subiectul celor mai multe infestari din ultima perioada. Acestea reprezinta un real pericol pentru sanatatea oamenilor si a animalelor, fiind considerate, atat paraziti, cat si daunatori pentru igiena.

Identificarea plosnitelor

Plosnitele sunt foarte mici, dimensiunile acestora sunt de 4-5 mm, au o culoare maronie si se hranesc cu sange, fie el de om sau animal. Cel mai des le intalnim in zona patului (cadru patului, saltea, canapea, fotoliu), dar si in zona mobilierului de lemn sau rama tablourilor.

Activitatea plosnitelor incepe noaptea, atunci cand ele ies din ascunzatori pentru a se hrani. Muscatura plosnitelor de pat poate atrage diverse alergii periculoase. Zona muscata se poate umfla, inrosii si prezenta senzatia de mancarime.

Cum ajung plosnitele in casa?

Exista mai multe moduri prin care plosnitele ajung in casa. In general, ele se pot deplasa prin crapaturi, gauri sau tevi lasate neastupate. Ele pot fi luate si aduse in casa chiar din taxi, de la cinema, teatru sau restaurant.

Trebuie retinut faptul ca plosnitele se reproduc foarte rapid si usor, indiferent de mediu. Fiind foarte mici si avand activitate doar noaptea, ele pot fi cu greu identificate. Asadar, in momentul in care vedeti chiar si o singura plosnita de pat, este recomandat sa apleati la firma de dezinsectie plsonite de pat.

Dezinsectia impotriva plosnitelor de pat

In magazine nu se gasesc substante cu adevarat eficiente impotriva plosnitelor, doar firmele autorizate din domeniul DDD pot achiziona acele insecticide puternice care au efect impotriva plosnitelor si a altor daunatori.

Procesul de dezinsectie este unul destul de simplu, dar care necesita o abordare mult mai atenta. In primul rand trebuie indepartate toate obiectele infestate, iar lenjeriile de pat trebuie spalate la o temperatura de minim de 60 de grade.

Echipa care va realiza dezinsectia impotriva plosnitelor de pat va aplica insecticidul in tot spatiul, cat si pe cadrul patului, al canapelei sau al mobilierului. Dupa aplicarea insecticidului, cu ajutorul unui aparat special va crea un nor dens de substanta iritanta (nebulizare), care va cuprinde tot spatiul infestat. Acesta are rolul de a irita plosnitele si de a le face sa iasa din ascunzatori.

Cat costa o dezinsectie impotriva plosnitelor de pat?

Am pregatit o lista de preturi pentru dezinsectie plosnite, structurata in functie de numarul de camere/spatiu. Preturile incep de la 250 lei/interventie si contine, atat tratamentul de pulverizare, cat si cel de nebulizare. In cazul unui apartament mai mare, de 4-5 camere, costul poate ajunge la 360 lei / interventie.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti o oferta personalizata, puteti sa ne contactati in call center: 021.9992 sau prin email la contact@dddnord.ro