Dezinsectie Iasi

Dezinsectia este procesul prin care se urmareste eliminarea insectelor si a parazitilor. Fie ca este vorba de tantari, capuse, plosnite, gandaci de bucatarie sau purici, serviciile de dezinsectie sunt cele care va vor ajuta sa scapati de acesti daunatori.

Exista doua tipuri de dezinsectie in functie de scopul acesteia:

 • Profilactica sau preventiva: acesta are ca scop impiedicarea inmultirii si raspandirii insectelor si germenilor patogeni.
 • Terapeutica sau curativa: acesta are ca scop eliminarea totala a insectelor si a bolilor parazitare sau infectioase.
firma-dezinsectie-iasi

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE in Iasi ? Cere o evaluare gratuita!

Serviciile de dezinsectie prestate de DDD Nord

Inca din start trebuie sa va precizam ca serviciile de dezinsectie pe care le prestam sunt garantate pe toata perioada contractuala. La finalul interventiei de dezinsectie va este eliberat un Proces Verbal in care sunt prezentate substantele utilizate, gradul de concentratie, metoda de aplicare, etc.

In ceea ce priveste durata, in general, o lucrare de dezinsectie dureaza intre 15 si 30 de minute, in functie de suprafata. Perioada de parasire a spatiului este diferita in functie de substantele utilizate. De exemplu in cazul unei dezinsectii pentru gandaci de bucatarie, este recomandat ca spatiu sa fie parasite pentru 1-2 ore. In cazul unei dezinsectii pentru purici sau plosnite, este recomandat ca spatiul sa fie parasite pentru cel putin 6 ore.

Substantele pe care le utilizam in procesul de dezinsectie sunt unele profesionale, care sunt accesibile doar pentru companiile autorizate din domeniul DDD. Acestea nu sunt periculoase pentru oameni sau animale si NU reprezinta niciun pericol.

Pretul unei lucrari de dezinsectie in Iasi

Pretul serviciilor de dezinsectie difera in functie de mai multi factori precum: timpul alocat, marimea suprafetei, gradul de infestare, tipul de daunatori, frecventa interventiilor, etc. In acest sens, DDD Nord SRL va ofera consultanta si evaluare GRATUITA pentru toate serviciile noastre.

Chiar si asa, am create pentru dvs o grila cu preturi pentru dezinsectie pentru diverse tipuri de apartamente, pe care o puteti vedea aici.

Serviciile de dezinsectie, precum si cele de deratizare si dezinfectie se adreseaza atat clientilor din Iasi si din localitatile marginase, cat si clientilor la nivel national. Avem dezvoltata o retea de peste 10 puncte de lucru in toata tara.

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  0740.236.789 (persoane fizice)

  0753.236.789 (persoane juridice)

  0753.236.789

  contact@dddnord.ro

  Call Now Button