Deratizare Iasi

Ce este deratizarea ?

Deratizarea este procesul prin care se urmareste eliminarea sau preintampinarea aparitiei rozatoarelor (soareci si sobolani).

Deratizarea ca metoda de preventie

Se spune ca “preventia este mama intelepciunii”, acest lucru este valabil si in cazul deratizarii. Daca doriti sa fiti siguri ca nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta invaziei de rozatoare, serviciile de deratizare pot fi realizate periodic, cu scop preventiv. (de obicei, o data la trei luni).

firma-deratizare-iasi

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE in Iasi ? Cere o evaluare gratuita!

Daunatorii de tip rozatoare

Prezenta rozatoarelor intr-un anumit spatiu trebuie sa fie eliminata rapid. Exista peste 56 de tipuri de rozatoare mici. Dintre acestea sobolanul este cel care se inmulteste cel mai rapid, o familie poate ajunge chiar si la 200 de indivizi, si care raspandeste diverse boli periculoase precum rabia, tifosul , trichineloza, diverse micoze, etc.

Transmiterea acestor boli se poate fac atat direct prin randi deschise, prin consumul de alimente contaminate sau prin muscatura de sobolan, dar si indirect prin capuse, acarieni, purici, care transmit cu usurinta infectia la om dupa ce se hranesc cu rozatoarele infectate.

Pretul unei lucrari de deratizare

Deratizarea este un serviciu al carui cost nu poate fi estimate fara ajutorul mai multor informatii legate despre spatiul infestat. Pentru aflarea unui pret pentru deratizare este indicat sa ne sunati sau sa completati formularul de contact de mai jos. Colegii nostri va vor intreba diverse aspecte legate de spatiul vizat, care ne vor ajuta sa facem o estimare de cost reala. Printre aceste aspecte se numara: dimensiunea spatiului (mp), tipul de spatiu (exterior / interior), daunatorii prezenti, gradul de infestare (prezenta excremente, degradari ale diverselor obiecte / suprafete), etc.

Serviciile de deratizare oferite de compania noastra sunt destinate atat clientilor din Iasi si din localitatile marginase, cat si clientilor la nivel national printr-o retea de peste 10 puncte de lucru, situate in diverse orase (lista puncte de lucru).

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  0740.236.789 (persoane fizice)

  0753.236.789 (persoane juridice)

  0753.236.789

  contact@dddnord.ro

  Call Now Button