dezinsectie-gandaci-de-bucatarie
19
Jul

Dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie

Gandacii de bucatarie sunt cei mai des intalniti daunatori casnici. Acestia pot reprezenta un pericol pentru sanatatea oamenilor si atrag pagube materiale insemnate.

Exista doua tipuri de gandaci de bucatarie:

  • Gandacul negru de bucatarie
  • Gandacul galbui roscat

Zonele preferate de gandaci

In ceea ce priveste mediul prielnic pentru gandaci, ii intalnim foarte des in mediul urban, in special in zonele umede si calde din casa. Frecvent se ascund in spatele corpurilor de mobila, in spatele frigiderului, in jurul tevilor sau in diverse crapaturi din casa. Activitatea acestora incepe noaptea, atunci cand ies din ascunzatori pentru a cauta hrana.

Cum scapam de gandaci ?

  1. Toata instalatia sanitara din casa trebuie verificata. Robinetii de apa si crapaturile de langa acestia pot fi o sursa de migrare a gandacilor.
  2. Astuparea tuturor punctelor de intrare: aerisiri, crapaturi in jurul tevilor, ferestre, usi, dulapuri, etc.
  3. Utilizati cosuri de gunoi cu capac. Depozitarea gunoiului, cat si curatenia in bucatarie sunt foarte importante.
  4. Stergerea petelor de condens si a altor urme.

Acestea sunt cele mai importante aspecte de care ar trebui sa ti cont atunci cand identifici o problem cu gandacii. Dupa ce te-ai asigurat ca totul este conform, trebuie sa apelezi la o firma de dezinsectie autorizata.

Dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie

Procesul de dezinsectie este unul destul de simplu, care nu dureaza mai mult de 15-30 de minute, insa care necesita eliberarea spatiului pentru cel putin 1 ora, deoarce raman particule de substanta in aer.

In cadrul tratamentului de dezinsectie gandaci de bucatarie, utilizam doar substante / insecticide avizate de Ministerul Sanatatii. Acestea nu pun in pericol sanatatea omului sau a animalelor de companie.

Aceste insecticide sunt aplicate intr-un strat subtire, in spatiul infestat prin metoda pulverizarii cu ajutorul unui echipament dedicat. Sunt vizate cu precadere spatiile in care migreaza si se hranesc gandacii, identificate initial de echipa de dezinsectie.

Pretul unui tratament de dezinsectie gandaci

O lucrare de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie are un pret care porneste de la 190 de lei, in cazul unui garsoniere, si poate ajunge la 260 lei, in cazul unui apartamente de mai mare, de 4 sau 5 camere. Acest cost include doar tratamentul de pulverizare. Exista posibilitatea de opta si pentru un tratament cu gel, care are un efect mai indelungat si care creste eficienta dezinsectiei.

Pentru mai multe detalii despre dezinsectie sau preturi nu ezitati sa ne contactati prin email la contact@dddnord.ro sau telefonic 021.9992.