16
Mar

Ce sunt serviciile DDD

Este ingrijorator faptul ca la nivel national, nu numai regional, problemele care vizeaza existenta rozatoarelor, insectelor daunatoare si microorganismelor nocive, sunt de cele mai multe ori neglijate. Pentru aceasta neglijenta dam vina pe neinformarea oamenilor privind importanta serviciilor DDD si pericolul neefectuarii acestora.

Importanta serviciilor DDD in Iasi

Unii dintre noi suntem constienti ca ne confruntam cu prezenta unuia sau mai multor daunatori mai sus mentionati. Chiar si asa, amanam momentul in care luam masuri sau alegem sa luam masurile cele mai la indemana. Apelam la diverse substante din comert, care ne promit 100% eficienta, insa lucrurile nu sunt deloc atat de simple. Daunatorii cu, care ne confruntam ( soareci, sobolani, insecte taratoare, microbe) sunt extrem de agili si imposibil de eradicat fara a apela la serviciile specializate DDD oferite de firme profesionale. Nu va lasati niciodata pacaliti de ideea “este un singur soricel ratacit pe aici pe undeva/ este o mica insectuta pierduta prin cine stie ce colt al camerei”. Unde exista unul, fiti siguri ca exista o intreaga adunare ascunsa de ochii dumnevoastra.

Cu cat amanati mai mult momentul apelarii la serviciile DDD, cu atat riscul de inmultire al factorilor daunatori este mai mare, iar interventia DDD devine mai greoaie si mai costisitoare.

Este important sa apelam la serviciile DDD pentru a ne asigura un mediu curat, sanatos de trai. Daunatorii contra carora actionam apeland la serviciile DDD sunt puratori ai unor boli grave, care se transmit omului si animalelor de companie.

In ce constau serviciile DDD in Iasi

Serviciile DDD in Iasi constituie ansamblul de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Deratizarea este actiunea prin care sunt prevenite si combatute rozatoarele care patrund in casele noastre, amenintandu-ne sanatatea si provocand daune materiale. Este indicat sa apelam la serviciul de deratizare regulat, pentru a ne asigura o eficienta absoluta. Deratizarea este necesar sa se faca la intervale de aproximativ 3 luni, apeland la serviciile unei firme specializate.
Dezinsectia consta in prevenirea si eradicarea insectelor- atat zburatoare, cat si taratoare. Aceste insecte sunt purtatoarele unor boli grave, transmisibile. Pentru ca sunt vietati foarte mici, care se ascund foarte usor in locuri greu accesibile noua, este recomandat sa apelam la servicii specializate.

Dezinfectie este procesul de decontaminare a spatiului de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni. Acestea duc la aparitia bolilor infectioase.

Pentru a fi siguri ca traiti intr-un mediu curat si nimic nu va ameninta sanatatea, luati decizia cea mai buna si apelati la serviciile DDD in Iasi.