Despre noi

despre-noi-ddd-nord-srl

Despre noi – DDD Nord SRL

Personalul nostru este calificat in domeniul DDD, lucru atestat de Directia de Sanatate Publica, folosind echipamente de protectie adecvate si respectand exigentele standardelor lucrarilor de deratizare, dezinsectie si/sau dezinfectie, dar si cele impuse de catre legislatia in vigoare.
Specialistii nostri sunt permanent instruiti in ceea ce priveste noile metode de combatere si prevenire a daunatorilor, astfel incat clientii nostri sa fie tot timpul multumiti de serviciile prestate. Tocmai aceasta filosofie a dezvoltarii si imbunatatirii permanente a serviciilor, ne-a ajutat sa ne clasam si sa ne mentinem in topul alegerilor clientilor atunci cand vine vorba despre serviciile DDD (deratizare, dezinsectie si/sau dezinfectie).
Serviciile noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie se adreseaza tuturor tipurilor de clienti: Persoane Fizice, Persoane Juridice, Institutii Publice.

Din punct de vedere legal toate autorizatiile necesare prestarii de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, iar dupa fiecare lucrare DDD beneficiarului serviciilor i se emite un Proces Verbal care atesta cantitatea de substanta folosita in cadrul operatiunii in cauza, metoda de lucru, etc.; acest PV fiind recunoscut de toate unitatile care au competenta verificarii lucrarilor intreprinse.

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  0740.236.789 (persoane fizice)

  0753.236.789 (persoane juridice)

  0753.236.789

  contact@dddnord.ro

  Call Now Button