Dezinfectie Iasi

Dezinfectia reprezinta procesul de eliminare al microorganismelor si a microbilor din aer sau de pe diverse obiecte / suprafete. Acest serviciu este unul esential pentru comunitate, care ne ajuta in stoparea transmiterii diverselor boli virale.

Operatiunea de dezinfectie are si un rol terapeutic. Ea reprezinta principala metoda de distrugere si indepartare al germenilor patogeni.

In functie de scop, dezinfectia este de mai multe feluri:

 • Profilactica – care are ca scop distrugerea germenilor patogeni care pot afecta sanatatea corpului uman.
 • Terapeutica – care are ca scop combaterea bolilor infectioase si eliminarea microbilor.
 • Terminala – care are ca scop distrugerea imediata a germenilor patogeni din spatiile unde exista un risc ridicat de producere a unei infectii.
servicii-dezinfectie-iasi

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE in Iasi ? Cere o evaluare gratuita!

Serviciile de dezinfectie realizate de DDD Nord - Iasi

Pentru a alege varianta optima de dezinfectie de care dvs aveti nevoie, compania noastra va ofera consultanta si evaluare GRATUITA, dar si interventii in regim NON STOP (dezinfectia se face doar in lipsa personalului uman).

In functie de suprafata si de volumul incaperilor, serviciile de dezinfectie pot dura de la 5 minute la cateva ore. Perioada in care spatiul trebuie sa fie parasite dupa realizarea unei lucrari de dezinfectie este in medie de doar 30 de minute.

Dupa realizarea lucrarii de dezinfectie NU este necesar sa spalati suprafetele tratate deoarece dezinfectantul utilizat este unul biodegradabil. Acest aspect este valabil si in cazul aerisirii spatiului, acest aspect nu este necesar.

Un aspect important de precizat este ca dezinfectia NU este periculoasa, atata timp cat ea este utilizata de catre personal calificat, instruit in acest sens si mai ales cu substante autorizate si echipamente specifice. Din acest motiv este necesar sa alegeti doar o companie DDD 100% autorizata.

Contacteaza-ne!

  Tip Interventie*:

  0740.236.789 (persoane fizice)

  0753.236.789 (persoane juridice)

  0753.236.789

  contact@dddnord.ro

  Call Now Button