Dezinsectie Gandaci de Bucatarie

Gandacii de bucatarie fac parte din categoria daunatorilor frecvent intalniti. Aceste insecte se inmultesc si se adapteaza rapid. Eliminarea gandacilor de bucatarie se poate face prin intermediul insecticidelor, iar in acest caz, este recomandat ca inca de la primele semne sa apelezi la o firma DDD specializata, care ofera servicii de dezinsectie gandaci de bucatarie.

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE ? Cere o evaluare gratuita!

Cum identificam infestarile cu gandaci ?

Gandacul galbui-roscat sau asa cum este el consacrat “gandacul de bucatarie”, este o insecta nocturna, care pe timp de zi se ascunde in locurile umede si calde din casa, precum: in jurul tevilor, in spatele mobilierului, a frigiderului sau in diverse fante / crapaturi.

Gandacii de bucatarie sunt destul de periculosi pentru santate. Pot transporta microbi, pe care ulterior ii pot depune pe alimente sau pe alte obiecte care ar trebui sa fie curate. S-a dovedit faptul ca exista o legatura intre acestia si diverse reactii alergice.

dezinsectie-gandaci-de-bucatarie

Interventia de dezinsectie gandaci de bucatarie

Tratamentul profesional de dezinsectie gandaci de bucatarie este realizat cu ajutorul unor insecticide profesionale, avizate de Ministerul Sanatatii, care nu pun in pericol sanatatea oamenilor sau a animalelor. Aceste insecticide sunt pulverizat in spatiul infestat, in special in zonele in care gandacii se pot ascunde pe timp de zi.

Gandacii pot capata rezistenta la insecticid, asadar nu trebuie facute excese in aplicarea substantei. De cele mai multe ori, nu este suficient realizarea unui singur tratament de dezinsectie, acesta trebuie repetat la un interval de 2-3 saptamani, interval care coincide cu perioada de eclozare a oualelor depuse de gandaci.

Prevenirea inmultirii si combaterea gandacilor de bucatarie

Exista diverse masuri de preventie generale pe care le putem pune in aplicare pentru a combate gandacii de bucatarie:

  • Sigilarea punctelor de intrare in casa: crapaturi in jurul tevilor, ferestre, usi, dulapuri, etc.
  • Reparatia instalatiilor sanitare care cauzeaza scurgeri, umezeala
  • Pastrarea curateniei, depozitarea alimentelor in recipiente sigilate si utilizarea unor cosuri de gunoi cu capac ermetic.

Pretul unei interventii de dezinsectie gandaci

In ceea ce priveste costul pentru o interventie de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie, acesta difera in functie de tratamentele aplicate. Suplimentar se poate alege si un tratament de aplicare gel, pe langa tratamentul de pulverizare.

Asadar, pretul pentru dezinsectie gandaci de bucatarie incepe de la 190 lei / interventie, pentru un spatiu mai mic (garsoniera) si poate ajunge la un pret de 360 lei / interventie, in cazul unui spatiu de 4-5 camere in care este aplicat, atat tratamentul cu pulverizare, cat si cel cu gel.

Pentru mai multe detalii legate de preturi consultati lista de preturi pentru dezinsectie sau contactati-ne telefonic, prin email sau prin intermediul formularul de contact de mai jos.

Contacteaza-ne!

    Tip Interventie*:

    Call Now Button