Dezinsectie Plosnite de Pat

Infestarea cu plosnite reprezinta un real pericol pentru santate si trebuie reactionat imediat. Pe cont propriu, sunt sanse foarte mici de a scapa de infestarea cu plosnite, iar solutia cea mai eficienta este data de serviciile profesionale de dezinsectie plosnite de pat, realizate doar de catre o firma DDD autorizate din Iasi.

Ai nevoie de o lucrare de DERATIZARE, DEZINSECTIE sau DEZINFECTIE ? Cere o evaluare gratuita!

Cum identificam infestarea cu plosnite ?

Plosnitele sunt niste insecte de dimensiuni mici, 4-8 mm, de culoare rosu-ruginiu / maro inchis. Acestea se ascund pe timp de zi in cele mai greu accesibile locuri (cusatura saltelelor, crapaturi in mobila, covoare, pardoseala, etc.).

Pe timp de noapte, plosnitele ies din ascunzatori pentru a se hrani cu sangele oamenilor sau animalelor. Muscatura plosnitelor de pat poate cauza alergii si iritatii, de aceea prezenta lor nu trebuie ignorata.

dezinsectie plosnite de pat iasi

Procesul de dezinsectie plosnite de pat ?

O lucrare de dezinsectie plosnite de pat are la baza insecticide speciale, avizate de Ministerul Sanatatii, care nu pun in pericol sanatatea oamenilor sau animalelor de companie.

Asadar, tratamentul de dezinsectie plosnite incepe cu pulverizarea insecticidului in tot spatiul infestat, inclusiv pe cadrul patului, dulap sau orice alt loc in care ar putea sa se ascunda plosnitele.

Dupa realizarea tratamentului de pulverizare a insecticidului, procesul de dezinsectie plosnite continua cu tratamentul de nebulizare. Acest tratament este realizat cu ajutorul unui echipament special, numit nebulizor, care creaza un nor dens de particule cu substanta iritanta, ce forteaza plosnitele sa paraseasca ascunzatorile si sa intre in contact cu insecticidul.

De cele mai multe ori, procesul de dezinsectie plosnite trebuie repetat la un interval de 2-3 saptamani. Trebuie tinut cont de faptul ca plosnitele sunt daunatorii de care scapi destul de greu si care se inmultesc foarte rapid.

Ce pret are o interventie pentru dezinsectie plosnite de pat ?

Costurile variaza in functie de dimensiunea spatiului infestat si incep de la un pret pentru dezinsectie plosnite de 250 lei / interventie, pentru o garsoniera. Preturile pot ajunge la 360 lei / interventie in cazul unui spatiu mai mare cu 4-5 camere.

Pentru interventii de dezinsectie personalizate puteti sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Contacteaza-ne!

    Tip Interventie*:

    Call Now Button